Zajefajne dziewczyny

Forum klubu z 10 serwera wolnych farmerów

#16 2011-11-27 07:49:37

FarmerOlo

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Muza

Ja tam słucham co wpadnie w ucho fajna nutka to sobie wlaczam jak np to ))))
http://www.youtube.com/watch?v=J3OMzgDy2O0

#17 2011-11-30 14:35:56

Anna16

Administrator

Punktów :   

http://www.youtube.com/watch?v=_InoGZ7U33I
Powyższa piosenka (hahaha ) mi się z tą skojarzyła jakoś ...
Achh te czasy kiedy słuchałam Afromental i jeździłam na ich koncerty ...

#18 2011-12-02 21:17:59

ZwIrU

Nowy użytkownik

Punktów :   

Hmm ania twoja wypowiedz o rapie głeboko mnie zdołowała 1 kapkę o niczym rap jest o życiu.Za dużo przekleństw? czy aby nie słuchałaś firmy-.-rap to jedyny gatunek muzyczny który zawiera przekaz a nie szumienie do mikrofonu czy jak wy to tam nazywacie rock .A tak dla formalności http://www.youtube.com/watch?v=2LwK8W0f … ure=fvwrel      kapkę o niczym za dużo przekleństw pozdro dla kumatych jak zkminicie kwałek napiszcie oczywiście to nie miało nikogo urazić itp wymieniam tylko swój poglad;d

#19 2011-12-03 08:53:16

Anna16

Administrator

Punktów :   

ZwIrU nie mówię tu o wszystkich raperach, są wyjątki oczywiście. Ale po prostu rzygam jak włączam np. Vive i słyszę " Poza tym lubię fajne cycki i zimną whiski " . Prawda jest taka że ci najbardziej znani raperzy mają właśnie tego typu teksty. A najpiękniejsze ballady i piosenki o życiu / smutku / miłości mają zespoły rock'owe.
Choćby Evanescence (wokalistka - Amy Lee , mezzosopran) "My Immortal":
I'm so tired of being here                          Jestem tak zmęczona trwaniem tu
Suppressed by all of my childish fears        Stłumiona przez wszystkie moje dziecięce lęki
And if you have to leave                            I jeśli musisz odejść
I wish that you would just leave                 Pragnę, byś po prostu odszedł
Your presence still lingers here                  Ciąży tu wciąż twoja obecność
And it won't leave me alone                       I nie chce zostawić mnie w spokoju

These wounds won't seem to heal               Te rany zdają się nie goić
This pain is just too real                             Ten ból jest zbyt rzeczywisty
There's just too much that time cannot erase    Zbyt wiele jest tego, czego czas nie zdoła wymazać

When you cried i'd wipe away all of your tears     Gdy płakałeś otarłam każdą z twych łez
When you'd scream i'd fight away all of your fears  Gdy krzyczałeś walczyłam z każdym z twoich lęków
And i've held your hand through all of these years   Trzymałam twoją dłoń przez te wszystkie lata
But you still have all of me                                     Ale ty wciąż masz mnie całą

Albo choćby b. popularne "Nothing else matters" Metallici które od lat jest najpiękniejszą piosenką o miłości.
Jeśli uważasz że rock / metal to tylko szumienie / darcie mordy do mikrofonu to jesteś w największym błędzie, najpiękniejsze wokale operowe (Tarja Turunen , Amy Lee, Simone Simons etc) śpiewają w rockowych / metalowych zespołach.
Ale się rozpisałam

Zajefajne dziewczyny :D

Stopka forum

RSS